Wil jij ontdekt worden als jeugdkeeper?

Heb jij altijd al gedroomd van een carrière als Profkeeper en wil je ontdekt worden?

Dan is dit je kans! We organiseren keeperstalentendagen waar je jouw talent kunt laten zien aan scouts van diverse clubs. Natuurlijk zijn de keeperstalentendagen voor jongens en meisjes! De keeperstalentendagen zijn in  2023!

Hoe werkt het?

Betaald voetbal clubs (BVO’s) zijn altijd op zoek naar goede jeugdkeepers. Aan het begin van ieder kalenderjaar wordt daarom gezocht naar keepers die meer potentie hebben dan de keepers die ze momenteel zelf hebben. Het scouten van goede keepers kost erg veel tijd voor de clubs, hoe groot is dan de kans dat ze net bij jouw wedstrijd kijken waar je ook nog eens de sterren van de hemel speelt?

Tijdens een Keeperstalentendag kun je een trainingsblok aan de scouts laten zien wat je in huis hebt. Tijdens de keeperstalentendag zul je jouw kwaliteiten goed kunnen laten zien zodat de scouts een goede eerste indruk van jou kunnen krijgen en daarna nog genoeg tijd hebben om je mogelijk uit te nodigen voor een trainingsstage.